Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост

Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост.Как да ремонтираме балкон? Как да поправите балкон, така че той също да стане полезна площ? Този въпрос си задават много жители на жилищни сгради. На първо място, балконът трябва да бъде остъклен и изолиран.

По-скоро на първо място ремонтът на балкона ще започне с факта, че балконът ще бъде освободен от трайни натрупвания на всякакви боклуци, които около 80% от нашите сънародници обичайно складират на балконите.

Телефон: 0878 30 23 06

Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост

Балконът е изолиран по почти същия начин като всички други стени – с помощта на слой топлоизолационен материал най-често се използват минерална вата, експандиран полистирол или пяна.

Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост
Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост

За да се поправи балкон с високо качество, преди изолация е необходимо да се почисти от покритието, отломките, праха, да се запечатат пукнатини и пукнатини с уплътнител.

И едва след като завършите всичко по-горе, можете да започнете да облицовате стените с топлоизолационен материал. Ако сте избрали минерална вата като изолация, тогава трябва да знаете, че върху вълната ще трябва да поставите слой от пароизолационно покритие.

Добра цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост на кв.м.

Полистиролът обаче най-често се използва за изолиране на балкона – той е лесен за инсталиране, непретенциозен и също така евтин. Когато ремонтирате балкон със собствените си ръце, полистиролът се залепва към чиста повърхност с помощта на специално лепило, след което след известно време те се измазват.

След като мазилката изсъхне, тя се почиства с мрежа или шлайфаща плувка. Следващият етап от ремонта на балкона е довършителните работи. За довършване на балкона най-често се използват керамични плочки, стенни пластмасови панели или боядисване.


Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Младост

За да обновите изцяло балкона, трябва да се справите и с пода. Можете, разбира се, да поставите линолеум на пода на балкона или да го направите дъска, но най-важното нещо днес е да поставите плочки или естествен камък на пода на балкона (между другото, стените също могат да бъдат осветени с естествен камък – ще се получи много красиво и оригинално).

Не се препоръчва подът на балкона да се изравнява с циментова замазка, за да не се претовари балконната конструкция.

След като ремонтът на балкона приключи, можете да извадите няколко сгъваеми стола и малка масичка за кафе върху него и да завесите прозорците на балкона с няколко забавни завеси.

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Младост


Имате много хубава и уютна веранда! Ако все пак планирате да съхранявате някои неща на балкона, сложете и моливник върху него. Също така ви съветваме да разберете как да направите гардероб на балкона със собствените си ръце, в който можете да ги поставите.

Можете също така да поставите османски кутии вместо столове, в които можете да съхранявате неща и в същото време ще бъде удобно да седите на тях.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Младост

Винаги можете да разберете цените за строителни материали за ремонт, да сравните характеристиките на различни строителни материали и да изберете най-подходящия за себе си на уебсайта ни.

Този прекрасен портал е създаден специално за тези, които се интересуват от темата за обновяване, така че можете да намерите много интересна и полезна информация на сайта.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Младост