Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Лозенец

Шпакловка и гипсокартон в София Лозенец. В процеса на извършване на козметичен или основен ремонт може да се наложи шпакловане на стени, тавани, колони, радиални повърхности, склонове на врати и прозорци и декоративни ниши.

За да полагате плочки или мозайки в банята, боядисвайте тавана с разлика във височината или лепете тапети върху неравни стени, не можете да правите без мазилка за фар.

Телефон: 0878 30 23 06

Професионалните услуги на гипс и таван от специализирани специалисти са гаранция за високо качество на крайния резултат.

Опитните изпълнители използват собствени строителни материали, надеждни инструменти и познават всички технологични аспекти на направата на стените равномерни и гладки, използвайки различни видове нивелиращи материали.

Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Лозенец
Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Лозенец


Можете да шпакловате стените преди боядисване и нанасяне на декоративни тапети с помощта на маслено лепило, гипс-цимент, водна дисперсия и акрилна смес.

Външният вид на покривното покритие може да варира поради:

Промени в размера и формата на пълнителя;

Използване на оригинални цветови комбинации;

Добавяне на пясък и пигменти;


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Лозенец

Промени в консистенцията и текстурата на сместа.


Изпълнителят, в процеса на извършване на подготвителни работи, внимателна повърхностна обработка, измазване, шпакловка, грундиране, нанасяне на нивелираща смес, демонтиране на старото стенно покритие, действа съгласно добре разработен алгоритъм на технологичните операции, което предполага 100% постигане на възложените задачи.

Шпакловката ще залепне здраво за равномерна, почистена и добре грундирана повърхност. На всеки етап от довършителните работи се спазват мерките за безопасност, изключва се въздействието върху покритието на външни фактори (тяга, промяна на влажността на въздуха).


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Лозенец

Основни предимства
Измазването на повърхността помага: подравняване на тавана и стените, укрепване на ненадеждна основа, подобряване на топлоизолационните свойства на стаята и декориране на стаята.

Устойчивата на атмосферни влияния външна мазилка се нанася машинно върху фасадата, стените на детската стая могат да бъдат покрити с нетоксичен, бързосъхнещ емулсионен разтвор, а защитната мазилка със защита от влага се използва широко в индустриалните сгради.


Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Лозенец


Гипсовата мазилка е най-популярната в масовия сегмент и има значителни предимства:
• Възможност за постепенно изравняване на повърхността без риск от напукване;
• Високи показатели за пластичност, звукоизолация, практичност и лекота на използване;
• Отличен вариант за създаване на благоприятен микроклимат на закрито;
• Притежава минимална топлопроводимост, добра адхезия към повърхността (ефективно за довършване на тавани).